Ana içeriğe atla

Nitelikli

Son Dakika: Koronavirüs salgınındaki vaka sayısı dünya genelinde 800 bini aştı

Son dakika: Çin'de ortaya çıkan ve hızla tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınındaki toplam vaka sayısı 800 bini aşarak 801 bin 61'e ulaştı. İlk olarak 12 Aralık 2019'da Çin Vuhan kentinde görülen koronavirüs geride bıraktığımız 3,5 ayda dünyanın tamamına yayıldı.VAKA SAYISI 800 BİNİ AŞTIKovid-19 görülen ülke ve bölgelerdeki yeni vakalara ilişkin verilerin derlendiği "Worldometer" internet sitesindeki bilgiye göre, dünya genelinde toplam vaka sayısı 801 bin 61'e ulaştı.EN ÇOK VAKA ABD'DEYeni tip koronvirüsün en fazla görüldüğü ülke, 164 bin 359 vakayla ABD olurken; onu 101 bin 739 vakayla İtalya ve 94 bin 417 vakayla İspanya takip etti.Salgının ortaya çıktığı Çin'de ise 81 bin 518 vaka kayda geçti. 67 bin 51 vakanın görüldüğü Almanya, 44 bin 605 vakanın görüldüğü İran, 44 bin 550 vakanın görüldüğü Fransa, 22 bin 141 vakanın görüldüğü İngiltere, 16 bin 176 vakanın görüldüğü İsviçre, 12 bin 775 vakanın görüldüğü Belçika, 11 bin 750 vakanın

CES 2017'de 7 TV eğilimi bekliyor

Ocak başında bir hafta boyunca, televizyonlar Vegas'tan geliyor.
Hâlbuki orada bulunan büyük Tüketici Elektroniği Fuarı'nda duyurulan başka şeyler var: ses / video araçları, telefonlar, tabletler, bilgisayarlar, akış medya aygıtları, araba teknolojisi, dronlar, aksiyon kameraları, giyilebilir ürünler, aletler ve bütün bir köşk aksesuarları. Ancak TV'ler her zaman büyük bir buzz parçasını çizer ve oradaki en önemli üreticilerin kabinlerine hakim olurlar.
2017'de LG, Samsung ve Sony'nin büyük ekran gösterileri için dikkatleri üzerlerine çekerken, TCL, Hisense ve LeEco gibi yeni başlayanlar da TV dalgalarını üretmeye çalışırken, 2017 yılında da aynı şeyi bekliyorum. Zaten birçok büyük oyuncu tarafından bilgilendirildim ve size tam olarak neyi ilan edeceğini söyleyemem, ancak bazı daha büyük eğilimleri işaret edebilirim. İşte bir tat.

Herkes için 4K

4K olmayan TV'ler tamamen 2017'de gitmeyecek, ancak CES'de özellikle 5 dolardan fazla blackjack tablolarından daha nadir olacaklar. Temelde ekranda her TV duyurdu ya da yaklaşık olacaktır konuştuk 4K çözünürlük tamamen başka bir teknoloji göstermek için kullanılan 40-inç demo birimleri masif ekranlı kabin mıknatısları. Tüm bu ekstra pikseller (standart 1080p TV'lerin dört katı kadar) artık üretmek için çok fazla ekstra maliyet gerektirmiyor ve 2017'de satılan en ucuz TV'ler hariç tümü 4K çözünürlüğe sahip olacak.
Sarah Tew / CNET tarafından fotoğraf

HDR (ve diğer kafa karıştırıcı terimler) her yerde

Yüksek dinamik aralık ciddi olarak geçen yıl giriş yaptı ve bu yıl 4K aynı yolu takip edecektir: her şeyi içine. Neredeyse Show'da açıkladı her TV işlemek için bekliyoruz HDR içeriği olsun, HDR10, Dolby Vision ya da her ikisi . Daha ucuz bir TV'de HDR daha iyi bir resim anlamına gelmez, ancak TV yapımcılarının bunu size söylemelerini beklemeyin. Ne yapacak olan diğer yeni terimler ile bombardıman gibi mini markaların yerel karartma bölgelerine DCI kapsama yüzdesi nit kuantum noktalar üstün görüntü kalitesi, teşvik etmek için tasarlanmış SUHD ve Süper UHD .

OLED cevabı, ne kadar daha ucuz soru

Son yıllarda OLED teknolojisi olarak ortaya çıkmıştır görüntü kalitesi şampiyonu . LG seri üreten büyük ekran OLED TV'ler tek üretici yeteneğine sahiptir ve bunu (bile yakın zamanda değişecek sanmıyorum Sony'nin rivayet OLED çıkıyor , bir LG panelini kullanacağız). Diğer OLED olmamasına rağmen LG hala ancak high-end LCD'ler, bazı rekabet vardır, bu nedenle 2016 yılında bu her zamankinden daha onun fiyatları düşük düştü . Gelecek yıl bu fiyatların daha da düşmesini bekliyorum, ancak ne kadar fazla bir fikrim yok.
Otomatik oynatma: AÇIK
  • Çalma Listesi
  • 0:00
  • Tam Ekran

Samsung, LG'nin OLED'i ile nasıl rekabet edebilir?

Onun resim kalitesi pirzola OLED ötesinde de LG getiriyor, özellikle wow faktörü bol söylence duvar kağıdı TV pazarına. Samsung dünyanın bir numaralı televizyon yapımcısı, ama başka göstermek daha yapması gereken fantezi adlı kavisli TV LG'nin gök çalmak için. Ben sinir bozucu hikaye yeniden dikkatini dağıtmak için Samsung geçmişte koymak olmaz: Patlayan telefonlar (ve tehlikeli çamaşır makinesi çizgisinde, bazı gerçekten harika konsept TV bırakarak) Modüler , bükülebilir ve / veya süper kütleli eskiden görüntüler. QLED , herkes?

3D TV öldü. Kavisli TV var mı?

Erken 2016 yılında Samsung temelde 3D TV kapalı öldürdü onun TV'ler tüm tamamen özelliğini kaldırarak. Ancak şirket korumuştur kavisli TV'ler rakip LG onları kırpılmış ederken, ayakta (OLED tek 2016 serisi kavisli edildi) ve Sony, Vizio ve herkes "sert geçmektedir." Dedi Eğri bir yıl daha yaşayacak mı? Ayrıca Samsung'un dışında herhangi biri bunu merak etmeye devam edecek mi?

Çin isimleri daha agresif hale geliyor

Gölgelerde birkaç yıl sonra, büyük Çin televizyon yapımcıları 2017 yılında bir sıçrama büyük TV TCL, Hisense (duyuruları bekliyoruz yapmak için ayarlanır burada bir tadı var ) ve Leeco, Vizio satın şirket , ve belki de diğerleri. (TCL (Kuzey Amerika'da şimdi No. 4 marka) ve Hisense 2015 yılında keskin satın veya olmadan, bütçe modelleri için öncelikle bilinen) ancak güçlü bir yüksek uç oyun yapabilir Roku işletim sistemi . Bu arada Leeco en 85-inç dev bile büyük gidebiliriz ... CES için özel yapılır? Demek istediğim, en azından birkaç tane 100 inç TV içermeyen CES nedir?

Bir sürü hype ve hoş resimler ve birkaç serin sürpriz

Baskı setleri gerçek kağıttan yapıldığı günlerden beri CES'e gideceğim (ve hepsini eve taşımak için bir Toshiba rollly torbasına ihtiyacınız var). Yıllar geçtikçe giderek daha belirginleşen bir trend var: Gösteride pek çok gerçek ayrıntı beklemeyin. Fiyatlar? Kullanılabilirlik? Evet, tamam. Amiral gemileri ve konsept görüntülerinin ötesinde modeller mi var? İyi şanslar. TV aslında pazara girdiğinde değişime tabi olmayan bilgiler? HA! Heck, geçen yıl Samsung, sadece CES TV bir model gösterdi gerçek et tasarrufu Nisan ayı ortalarında için.

LG OLED TV bir kağıt parçası gibi toplanıyor

1:12 
Otomatik oynatma: AÇIK
  • Çalma Listesi
  • 0:00
  • Altyazılar
  • Tam Ekran
Set televizyon yapımcısı, konuşmak için basında yerimizi istiyor, videolardaki fotoğraf ve özellik amiral gemisi TV'ler ve asla gün ışığını göremeyecek olan çılgın konsept setler ama emin görünüyorsunuzdur. Ve karşı karşıya gelin, daha önce duymak istedikleriniz bunlar değil mi?
Yeni televizyonların hazırlık örnekleri veya çekimler olmasına rağmen yine de şahsen görüşmelerini dört gözle bekliyorum ve bunca yıldan sonra bile, öğrendiğim bir sürü şeye her zaman şaşkına dönüyorum. TV'ler hâlâ muazzam bir iştir ve CES, büyük ekranların anakartıdır. En büyükleri örtmek için orda olacağım, bu yüzden bizi takip et.

Yorumlar