Ana içeriğe atla

Nitelikli

Son Dakika: Koronavirüs salgınındaki vaka sayısı dünya genelinde 800 bini aştı

Son dakika: Çin'de ortaya çıkan ve hızla tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınındaki toplam vaka sayısı 800 bini aşarak 801 bin 61'e ulaştı. İlk olarak 12 Aralık 2019'da Çin Vuhan kentinde görülen koronavirüs geride bıraktığımız 3,5 ayda dünyanın tamamına yayıldı.VAKA SAYISI 800 BİNİ AŞTIKovid-19 görülen ülke ve bölgelerdeki yeni vakalara ilişkin verilerin derlendiği "Worldometer" internet sitesindeki bilgiye göre, dünya genelinde toplam vaka sayısı 801 bin 61'e ulaştı.EN ÇOK VAKA ABD'DEYeni tip koronvirüsün en fazla görüldüğü ülke, 164 bin 359 vakayla ABD olurken; onu 101 bin 739 vakayla İtalya ve 94 bin 417 vakayla İspanya takip etti.Salgının ortaya çıktığı Çin'de ise 81 bin 518 vaka kayda geçti. 67 bin 51 vakanın görüldüğü Almanya, 44 bin 605 vakanın görüldüğü İran, 44 bin 550 vakanın görüldüğü Fransa, 22 bin 141 vakanın görüldüğü İngiltere, 16 bin 176 vakanın görüldüğü İsviçre, 12 bin 775 vakanın görüldüğü Belçika, 11 bin 750 vakanın

Google Home yeterince hızlı büyüyor mu?


Bir ay önce biraz, ben gözden Google Ana ve potansiyel bir ton vardı, o kadar henüz çok yönlü ya da yararlı olmadığı sonucuna Amazon'un Echo - "Biz önümüzdeki günlerde ve aylarda iyileşme bekliyor olsa "Dedi.
Sabırsızlanıyorum belki de, ancak bir aydan fazla bir süre sonra Google Home'un şu ana kadar yaptığı iyileştirmelerden etkilenmedim. Şimdi, Google Ana Sayfası'nın hayatında hala erken. Bir ay içinde, Amazon Echo hiçbir yerde yakın vardı bugün var yetenekleri ve ortaklarının güçlü kütüphanesinde . Ancak Yankı ilk olduğu için zamanı alması göze çarpıyordu. Google'ın Ev ile bu lüksü yok.
Google Ev Amazon Echo'yu yenmek istiyorsa, yapması gereken çok iş var. 2016 sonuna yaklaştığınızda ve hemen köşeyi dönünce CES'de şu ana kadar Evin iyileştirilmesi için Google'ın yaptığı şey ve CES'te ve sonrasında görmek istediğim iyileştirmeler aşağıda belirtilmiştir.

Şimdiye kadar ki savaş

Hem Google Ev hem de Amazon Echo, her zaman dinleyen konuşmacılardır. Google Ev için "Tamam, Google" veya "Hey, Google" ve Amazon Echo için "Alexa" gibi uyarı kelimelerini söylüyorum - herhangi bir düğmeye basmak zorunda kalmadan cihaza sözlü komut verebilirsiniz. Her ikisi de kişisel asistanlar, akıllı ev denetleyicileri ve şovmenler olarak parti oyunları ve fıkraları ile tamamlanırlar.
Echo 2014 yılında başlatılan ve bir sürpriz hit oldu - şimdi var 5 milyondan fazla satmış . Gibi - Amazon da diğer Echo ürünlerinin bir çift var Echo Nokta - dijital asistan Alexa faydalanmak. Google Ana Sayfa sadece Ekim ayında başlatılan ve denir, kendi dijital asistan kullanır Google Yardımcısı ayrıca şirketin yeni yerleşik olarak, Piksel telefonlar .
Google Ana besbelli Echo ile doğrudan rekabet için tasarlanmış, ancak açılışında, onun tek avantajı size sağlamasıdır oldu ses ile ev eğlence kurulumu kontrol . Yankı, akıllı bir ev denetleyicisi ve kişisel bir yardımcı olarak çok daha iyi.

Ana sayfa güncellemeleri: Google'ın konuşmacı için sessiz bir ay

Geçtiğimiz ay Google'ın rakiplerini çok sayıda yeni entegrasyonla ve üçüncü taraf geliştiricilere yönelik olarak desteklediğini gösteren Google'ın işaretlerini görmek istedim. Bu henüz gerçekleşmedi.
Google bazı iyileştirmeler yaptı. Şimdi kullanabilirsiniz Belkin WeMo ürünleri kontrol etmek Ev - ve WeMo Insight anahtarları basit bir akıllı ev kurulumu için bizim sık bazılarıdır. Home'un piyasaya sürülmesinden bu yana yalnızca yeni ve akıllı ev entegrasyonu bu. - Alexa da yanı sıra Ülke'nin akıllı ev ortakları geri kalanı ile Belkin ile çalışır Nest , SmartThings , Philips Hue ve IFTTT . Ayrıca, Alexa ile çalışır ve birçok, birçok .
Çünkü Amazon Alexa için çok yetenekleri topladığı geliştiriciler için iş yapmanıza olanak tanır Alexa API aracılığıyla. Google, Home'un piyasaya sürülmesinden sonra aynı etkiyi yaptı. Içinde bir blog yazısı geçen hafta Google, açıkladı akıllı ev dili yeteneklerini genişletmek adlandırılan - Örgü akıllı ev cihazları daha fazla türde konuşmak için (uzantısı ve umarım Google Ana) Weave izin -.
Belkin WeMo: duyuru Weave benimseyerek olacak birkaç akıllı ev şirketleri dahil LiFX , Honeywell , İlgi , TP-Link ve First Alert . Umarım gerisi Belkin'i yakında takip eder.
Belki de daha da önemlisi, Google da Android Things adlı bir geliştirici kiti duyurdu. Android Things, aygıt üreticileri için Örgü ile çalışılan bağlı ürünleri yapmak için araçlar sağlar.
Ev platformu için diğer büyük güncelleştirmeler - ki sesinizle Netflix kontrol bir varsa Chromecast flama ve yapabilirsiniz inşa Google'ın smarts Sony hoparlör ve TV kontrol - kazanımları bekleniyordu. Netflix entegrasyonu özellikle önemlidir. Bir Chromecast'i son derece kullanışlı bir şekilde kontrol etmek için bir Ev Kullanımı yapar. Yine de, bu entegrasyon Anasayfa başlatıldığında duyuruldu, bu nedenle söz, sözü gerçeğe dönüştürmek için pek çok puan kazanmıyor.

Yenilemeler önümüzde - CES'de aradığımız şey

Otomatik oynatma: AÇIK
  • Çalma Listesi
  • 0:08 / 03:41
  • Tam Ekran
Çok sayıda yeni cihazın CES'de Google Home ile gemide atılmasını umuyoruz. Örgü ampuller, akıllı fişler, anahtarlar ve termostatların ötesinde diğer ürün kategorilerine doğru genişleyecek ve kesinlikle hangisini bilmek isteyeceğim. Ardından akıllı ev şirketlerinden, Google Ana Sayfası ile çalışacaklarını söyleyen birçok ilgili duyuru isteyeceğim.
Google Home'un birden fazla kullanıcı için daha iyi destek almasını istiyorum. Örneğin şu anda yalnızca bir kişinin takvimiyle ilgili soruları cevaplayabiliyor.
Google Home üzerinden bir şeyler satın alabilmeyi umuyor ve akıllı kilitleri açmak ve kapamak için kullanmayı umuyorduk. Bu işlevler fazladan bir güvenlik katmanı gerektirecektir. Belki bazı komutlardan sonra şifreyi verebilir misin? Şimdilik, kişisel bilgileri yalnızca uygulamada açabilir veya kapatabilirsiniz. Ev, sahip olduğu bilgiyi korumak için ek bir araç sunmuyor.
Sonunda, emin olmak için büyük bir hedeftir, ancak Ev, itme bildirimlerine izin vererek Alexa'dan geçebilir. Senin eğer uyarı Ev sesini düşünün Nest Protect kokuyordu duman veya Kam Nest hareketi gördü. Bu dikkatle uygulanmalıdır; Kimse sanal bir sıkıntı istiyor. Alexa herhangi bir uyarı sunmuyor, bu nedenle Ev, Echo'yu kovalamak yerine kendi yolunu oymaya başlamak için bir yol olabilir.
Yeni başlayan akıllı ev sahası ana akım bilincine doğru ilerliyor ve Google'ın kendisi için piyasanın bir köşesini kesme şansı var. Google, Amazon'un Echo platformuna ayak uydurmayı umut ediyorsa, Ev'in yeteneklerini genişletmeli ve hızlı bir şekilde geliştirmelidir.

Yorumlar