Ana içeriğe atla

Nitelikli

Son Dakika: Koronavirüs salgınındaki vaka sayısı dünya genelinde 800 bini aştı

Son dakika: Çin'de ortaya çıkan ve hızla tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınındaki toplam vaka sayısı 800 bini aşarak 801 bin 61'e ulaştı. İlk olarak 12 Aralık 2019'da Çin Vuhan kentinde görülen koronavirüs geride bıraktığımız 3,5 ayda dünyanın tamamına yayıldı.VAKA SAYISI 800 BİNİ AŞTIKovid-19 görülen ülke ve bölgelerdeki yeni vakalara ilişkin verilerin derlendiği "Worldometer" internet sitesindeki bilgiye göre, dünya genelinde toplam vaka sayısı 801 bin 61'e ulaştı.EN ÇOK VAKA ABD'DEYeni tip koronvirüsün en fazla görüldüğü ülke, 164 bin 359 vakayla ABD olurken; onu 101 bin 739 vakayla İtalya ve 94 bin 417 vakayla İspanya takip etti.Salgının ortaya çıktığı Çin'de ise 81 bin 518 vaka kayda geçti. 67 bin 51 vakanın görüldüğü Almanya, 44 bin 605 vakanın görüldüğü İran, 44 bin 550 vakanın görüldüğü Fransa, 22 bin 141 vakanın görüldüğü İngiltere, 16 bin 176 vakanın görüldüğü İsviçre, 12 bin 775 vakanın görüldüğü Belçika, 11 bin 750 vakanın

Samsung tuhaflaşıyor: Yüksek teknolojiye sahip cilt bakımı, Post-It yazıcı ve daha fazlası

Samsung 2017 için göstermek için tuhaf yeni ürünlerin bir grup var.
Araçlar sıradışı fikirler, Samsung C-Lab şirketin iç inkübatör gelir. Onlar ilk kez kapalı gösterilen birçok teknoloji davranır arasında olacak CES , Ocak ayında Las Vegas gerçekleşen yıllık gadget fantezi. Dikkat edin önizleme, fotoğraflar ve burada CNET havalı yeni kit videoları yükler .
Oyuncağızla eşleşen ve bir uygulamaya bağlanan küçük bir düğme olan Tag + ile başlayalım. Çevrimiçi eğlenceli şeyler sunar ve aynı oyuncağa sahip olan diğer çocuklar ile birleştirir.
Samsung, gösteriş yapmaya hazır olan tek eğlence cihazı değil. Mopic Eğer durumda düşündüm, gözlük olmadan 3D içerik izlemek sağlayan bir telefon kılıfı olan beş yıl önce öldü . Üstelik akıllı cihazınızdan Post-It notlarına yazdıran parlak Mangoslab Nemonic.

Ciltteki Deri

Samsung, teninize bakmak için iki cilt bakım cihazı olan Lumini ve S-Skin ile cildinize bakmak istiyor. S-Skin cihazı, lekeleri gençleştirmek için LED ışığını cildinize yayar. Aynı zamanda yüzünüze ufacık küçük iğneler iterek, biyolojik olarak parçalanabilen mikro iğne yamaları ile birlikte gelir. Çünkü sen buna değersin!
Lumini, yüzünüzü algılar ve sivilce benzeri cilt bakım acil durumlarını analiz eden bir kameradır! Çiller - felaket! - ve artan gözenekler - oh dehşet! Sonra topluluğun ulaşılamayan güzellik standartlarına uyduğunuzdan emin olmak için hangi ürünlerin yüzünüzde ovulacağını söyler.

Akıllı akıllı TV

Samsung ayrıca bir üçlü açıkladı güncellenen akıllı TV hizmetleri Spor, Müzik ve TV Plus: Bu grup kişiselleştirilmiş kategoriler halinde TV şovları ve ilgili içeriğin bir araya partiler.
Spor seçeneği, hangi kanalın oyunu gösterdiğine bakmaksızın, favori ekipteki tüm bilgileri bir araya getirir. Müzik servisi, Shazam for TV gibi canlı bir TV şovunda hangi şarkının çaldığını söyleyecektir. Bu da dahil olmak üzere akarsu servislerini destekler Spotify , Napster, Deezer, Sirius XM ve daha fazlası. Fransa, Almanya, İtalya, Güney Kore, İspanya, Birleşik Krallık ve ABD'de piyasaya sürüldü.
TV Plus, favori şovlarınıza dayalı yeni bir elektronik program rehberi (EPG) oluşturur. ABD ve Asya'da zaten mevcuttur, Nisan 2017'de Avrupa'ya gelir.

Yorumlar